ATSO BAŞKANI BAYRAKTAR MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

• 26.09.2023
  • akyazitso

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İçerisinde bulunduğumuz hafta; İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği haftadır. 571 yılında Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğduğu bu mübarek gece "Mevlid Kandili" dir.

Bu gece edilen tüm duaların kabul edilmesini dileyen Başkan Bayraktar mesajında, "  Bu gece, Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır.

Resulullah Efendimiz bir hadis-i şerifinde 'Ben güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim.' buyurmuştur. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in doğum günü bizim için müstesna bir gündür. Ellerimizi semaya açmamız ve Peygamber Efendimizin ahlakının hepimize sirayet etmesi, âlemlerin barışla yaşamasını niyaz etmeliyiz. Bu kutlu gün ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın en yükseğe çıktığı müstesna zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandil’inin tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; bu gecede yapılan tüm duaların milletimizin, İslam Âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum “dedi.

•  ATSO BAŞKANI BAYRAKTAR MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.