• 14.05.2024
  • akyazitso

Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Âşık, Akyazı Sulh Ceza Hâkimi Cantekin Murtezaoğlu, Asliye Ceza hâkim Turgay Nas, ATSO Başkanı Bayraktarı makamında ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar,  Akyazı Cumhuriyet Başsavcı Hüseyin Âşık, Akyazı Sulh Ceza Hâkimi Cantekin Murtezaoğlu, Asliye Ceza hâkim Turgay Nas’a Odanın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Üretim, istihdam ve ihracatta önemli çalışmalarımız var, İlçemizin daha hızlı büyümesi ve gelişmesi için tüm dinamikler ortak akılla hep birlikte çalışmak için gayret gösteriyoruz dedi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akyazı Cumhuriyet Başsavcı Hüseyin Âşık, Akyazı Sulh Ceza Hâkimi Cantekin Murtezaoğlu, Asliye Ceza hâkim Turgay Nas, teşekkür etti.

• AKYAZI CUMHURİYET BAŞSAVCISI HÜSEYİN AŞIK, SULH CEZA HAKİMİ CANTEKİN MURTEZAOĞLU VE ASLİYE CEZA HAKİMİ TURGAY NAS’dan ATSO'YA ZİYARET