ATSO ve ATB MECLİSİ TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

• 13.06.2024
  • akyazitso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanıtmak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve kendilerine çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla düzenlenen TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde,TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

TOBB Genel Başkanı Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da katılım sağladığı 7-9 Haziran tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler ’de düzenlenen seminere Odamız Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Ömercikoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Bölükbaşı, Meclis Üyelerimiz Metin Pehlivan, Zekeriya Yıldırım, Emre Özdemir, Necmi Yılmaz, Hüseyin Yazıcı, Ali Çetin, Mustafa Yılmaz ve  Genel Sekreterimiz Harun Bayrak katılım sağladılar.

Seminer kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurumsal yapısı, karar alma süreçlerinde TOBB’nin rolü, Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, Türkiye ve Dünya ekonomisindeki dönüşüm, TOBB iştirakleri, protokol kuralları, e-ihracat / e-ticaret, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, devlet destekli alacak sigortası sistemi, küresel gelişmeler, ekonomide görünüm ve yeşil dönüşüm, İş Hayatında İletişim konularında meclis üyeleri bilgilendirildi.

Semineri değerlendiren ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar; Bu gibi seminerleri hem bilgilendirme hem de diğer Oda-Borsaların meclis üyeleriyle kaynaşma fikir alışverişinde bulunma açısından oldukça yararlı olduğunu belirterek, ’Daima üyelerimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin sıkıntılarını biliyor, sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elbette ki amacımız sıkıntılarına çözüm üretebilmektir ‘’dedi.
  • ATSO ve ATB MECLİSİ TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.